О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Літо–2017: враження й підсумки


#16 от 12.09.2017

Літо–2017: враження й підсумки

Закінчилося літо, а з ним і сезон відпусток та шкільних канікул. Цей період політехніки та члени їх сімей провели, як завжди, яскраво та з користю. Дякуючи постійній підтримці ректорату та профспілкових комітетів співробітників і студентів нашого університету, всі бажаючі політехніки змогли відпочити у спортивно-оздоровчому таборі «Політехнік».

«У цьому році до літньої Фігуровки приїхало близько 170 чоловік, серед яких біля 50 – це співробітники університету та члени їх сімей, – говорить голова профспілкового комітету співробітників А. Й. Фомін. – Адже і адміністрація університету, і наш профком завжди приділяють особливу увагу оздоровленню та відпочинку політехніків. Дуже важливим напрямком нашої роботи є також оздоровлення дітей співробітників ХПІ в дитячих таборах відпочинку за пільговими путівками. У 2017-му додому повернулося 58 задоволених та щасливих дітей, батьки яких дуже вдячні за нашу допомогу. Адже 30% вартості путівок було компенсовано за рахунок профспілкового бюджету. Вперше в цьому році підтримали ми і 17 співробітників вузу, які отримали санаторно-курортні путівки. 30% їх вартості ми теж компенсували».

Наталя Себякіна, методист II категорії навчально-методичного відділу договірної та практичної підготовки: «Моя донька Тетяна вже не вперше їздить до дитячих таборів відпочинку і завжди повертається переповненою позитивними емоціями та яскравими враженнями. Я вдячна ректорату та профспілковому комітету співробітників за допомогу у придбанні пільгових путівок!».

Ігор Гаєвий, редактор газети «Політехнік»: «Моїй доньці 10 років, і цього року ми з дружиною вперше ризикнули відправити її до дитячого табору, про що зараз анітрішечки не жалкуємо! За три тижні вона стала більш самостійною і організованою, знайшла там багато друзів. Тільки-но переступивши поріг рідної домівки, вона висловила бажання поїхати до табору і наступного року. Приємно бачити радісну дитину, яка здорово та класно відпочила. Від імені всіх батьків дякую профкому співробітників за якісний відпочинок наших дітей!».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет