Літо–2017: враження й підсумки

#16 от 12.09.2017

Літо–2017: враження й підсумки

Закінчилося літо, а з ним і сезон відпусток та шкільних канікул. Цей період політехніки та члени їх сімей провели, як завжди, яскраво та з користю. Дякуючи постійній підтримці ректорату та профспілкових комітетів співробітників і студентів нашого університету, всі бажаючі політехніки змогли відпочити у спортивно-оздоровчому таборі «Політехнік».

«У цьому році до літньої Фігуровки приїхало близько 170 чоловік, серед яких біля 50 – це співробітники університету та члени їх сімей, – говорить голова профспілкового комітету співробітників А. Й. Фомін. – Адже і адміністрація університету, і наш профком завжди приділяють особливу увагу оздоровленню та відпочинку політехніків. Дуже важливим напрямком нашої роботи є також оздоровлення дітей співробітників ХПІ в дитячих таборах відпочинку за пільговими путівками. У 2017-му додому повернулося 58 задоволених та щасливих дітей, батьки яких дуже вдячні за нашу допомогу. Адже 30% вартості путівок було компенсовано за рахунок профспілкового бюджету. Вперше в цьому році підтримали ми і 17 співробітників вузу, які отримали санаторно-курортні путівки. 30% їх вартості ми теж компенсували».

Наталя Себякіна, методист II категорії навчально-методичного відділу договірної та практичної підготовки: «Моя донька Тетяна вже не вперше їздить до дитячих таборів відпочинку і завжди повертається переповненою позитивними емоціями та яскравими враженнями. Я вдячна ректорату та профспілковому комітету співробітників за допомогу у придбанні пільгових путівок!».

Ігор Гаєвий, редактор газети «Політехнік»: «Моїй доньці 10 років, і цього року ми з дружиною вперше ризикнули відправити її до дитячого табору, про що зараз анітрішечки не жалкуємо! За три тижні вона стала більш самостійною і організованою, знайшла там багато друзів. Тільки-но переступивши поріг рідної домівки, вона висловила бажання поїхати до табору і наступного року. Приємно бачити радісну дитину, яка здорово та класно відпочила. Від імені всіх батьків дякую профкому співробітників за якісний відпочинок наших дітей!».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет