Впевнений в успішному розвитку факультету

#7-8 от 14.04.2017

Чернівецький факультет НТУ «ХПІ», єдиний на сьогодні технічний навчальний заклад у регіоні, відзначає своє 20-річчя. За ці роки і університет, і його Чернівецький факультет пройшли значний шлях, гідно відповідаючи на вимоги часу, вдосконалюючи підготовку фахівців, які сьогодні дійсно затребувані в регіоні.

У діяльності з керівництва Чернівецьким факультетом беруть участь керівники НТУ «ХПІ» та багато його підрозділів. Вченою радою університету створений і затверджений перелік нормативних матеріалів, необхідний для організації та проведення навчального процесу на факультеті. Науковою бібліотекою НТУ «ХПІ» передано більше 400 примірників навчальної літератури, підручників з курсів лекцій. Значні перспективи відкриваються перед факультетом у справі зміцнення матеріально-технічної та навчальної бази з приєднанням цілісного майнового комплексу державного підприємства «Чернівцілегмаш». Вчена рада постановила створити план розвитку факультету на підставі зміцнення матеріальної бази, покращення контингенту студентів і чисельності викладачів, відкриття підготовки за новими спеціальностями, розвитку наукових досліджень, підвищення значимості факультету для регіону.

Незаперечні досягнення колективу факультету за 20 років, невтомна праця його викладачів і співробітників, любов студентів до свого навчального закладу і їх успіхи вселяють у нас, хто стояв біля джерел створення ЧФ, впевненість у його успішному розвитку на благо свого чудового краю, всієї України.

Леонід Товажнянський, голова Вченої ради Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», член-кореспондент Національної академії наук України.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет