Пишаємося нашими випускниками!

#7-8 от 14.04.2017

Шановні колеги!

Щиросердечно вітаю колектив факультету із 20-річчям!

Оцінюючи пройдений шлях, можу сміливо стверджувати, що протягом усіх років професорсько-викладацький колектив докладав максимум зусиль для того, щоб прищепити студентам любов до обраної професії, набуття ними фахових знань і хороших людських якостей. Сподіваюся, що наш факультет гідно подолає усі труднощі сьогодення і залишиться важливим центром підготовки фахівців-політехніків. Адже наша робота – це не лише лекції, семінари, практичні, заліки чи іспити. Це, перш за все, формування особистостей, патріотів, справжніх громадян України. На факультеті народжуються сім’ї, тут здобувають друзів, отримують досвід, проходять професійну школу та університет людської гідності. Бо залишитися людиною з великої літери у багатьох життєвих ситуаціях є найскладнішим у наш буремний час.

Ми гордимося нашими випускниками, високим рівнем їх наукового, професійного та інтелектуального потенціалу, про що свідчать їхні звання і посади, значні особисті здобутки у професійній діяльності.

Ми прагнемо надалі рости і розвиватися, розширювати міжнародні зв’язки, вивчати передовий досвід і підвищувати кваліфікацію професорсько-викладацького складу, покращувати дозвілля і побутові умови колективу, брати активну участь у житті нашого міста і області. Тому, від щирого серця, бажаю всім співробітникам і студентам факультету міцного здоров’я, благополуччя і сімейного затишку в родинах, процвітання і миру в нашій державі!

З повагою,
декан Чернівецького факультету НТУ «ХПІ» Володимир Горбулик

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет