О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Факультет дає можливості для всебічного розвитку»


[Ірина Гуменюк, студентка 4 курсу спеціальності «Менеджмент».]
#7-8 от 14.04.2017

На знімку: Катерина Раскова з маленьким пацієнтом кардіоонкогематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої лікарні.

Про студентські будні факультету розповідає студентка 5 курсу спеціальності «Менеджмент», міс Чернівці–2016, віце-міс Планети–2015, солістка групи «Гарячий шоколад» Катерина Раскова.

Катю, як ти змогла одночасно досягти успіхів в навчанні, кар’єрі моделі і співачки? Хто тобі допомагає і підтримує?

– Факультет дає мені не тільки майбутню професію, а й можливості для всебічного розвитку своїх талантів. Під час навчання я почала спочатку відвідувати модельне агентство, а потім професійно брати участь у конкурсах краси, представляючи там не лише своє місто, область чи країну, а й місце навчання – Чернівецький факультет Харківського політеху. Таким чином, про факультет знають вже не лише в Україні, а й за кордоном. Я дуже вдячна нашим викладачам за розуміння особливостей моєї професії і колегам-студентам, найперше тому, що серед нас панують щирість і відвертість у стосунках, бажання допомогти одне одному. Вдалий старт у модельному бізнесі й підтримка родини, однокурсників і друзів підштовхнули мене спробувати свої сили ще й у шоу-бізнесі, тож віднедавна я співаю у групі «Гарячий шоколад».

– Окрім навчання і роботи ти ще й активно займаєшся громадською діяльністю. Коли ти все це встигаєш?

– Той, хто думає, що життя моделі і співачки – суцільні виступи і квіти, глибоко помиляється. Найперше це щоденна нелегка праця. Крім того, я, як і інші студенти нашого факультету, беру участь у різних міських спортивних заходах (щорічний «Біг миру», який пропагує здоровий спосіб життя і об’єднує людей різних національностей і віри), а також благодійних акціях на підтримку дітей, зокрема маленьких пацієнтів кардіоонкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні. Головне моє правило – правильно розподілити свій час, чому теж навчають майбутніх менеджерів.

Чи плануєш ти в майбутньому працювати за спеціальністю, яку здобуваєш?

– Цьогоріч я вже закінчую навчання і з нетерпінням очікую отримання диплома. Замислюючись про своє майбутнє, я бачу себе керівником модельного агентства або продюсерського центру, тож отримані знання знадобляться мені вже в найближчому майбутньому.

– Твої побажання факультету з нагоди його Дня народження?

– Вітаючи рідний факультет із 20-річчям, хочу побажати усім викладачам натхнення, терпіння, мудрості і всіх гараздів. Студентам – цінувати найкращі роки свого життя і не витрачати їх марно: здобувати обрану професію, працювати над собою і досягти великих успіхів у житті. А майбутнім абітурієнтам раджу не вагатися і обирати Чернівецький політех!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет