О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Бажаю здійснення намічених планів!


#7-8 от 14.04.2017

Щиро вітаю професорсько-викладацький склад, співробітників та студентів із 20-річчям від дня заснування Чернівецького факультету Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»!

Харківський політехнічний багато зробив для створення, на пропозицію Чернівецької обласної державної адміністрації та за рішенням Міністерства освіти України, свого відокремленого структурного підрозділу і його становлення. Майже півтори тисячі випускників – головне надбання факультету, свідчення його конкурентоспроможності та високого професіоналізму трудового колективу. Факультет працює над укріпленням науково-технічного потенціалу нашої держави, готує висококваліфіковані кадри для сучасного виробництва в нових економічних умовах у галузях машинобудування, енергетики, біотехнології, екології, інформаційних систем та менеджменту. Вірю, що в недалекому майбутньому Чернівецький факультет стане провідним технічним закладом освіти Західного регіону з потужною матеріально-технічною базою та науково-педагогічними кадрами високої кваліфікації.

Турбота про подальший розвиток факультету залишається на порядку денному НТУ «ХПІ». Університет буде і надалі допомагати в підвищенні якості навчання на факультеті. Багато належить зробити найближчим часом і нашим чернівецьким колегам у ліцензуванні підготовки магістрів, у створенні системи гарантії якості підготовки фахівців, яка зараз створюється в університеті. Великі завдання стоять перед науковцями Чернівецького факультету з отримання бюджетного фінансування наукових досліджень у галузі електромеханіки, біотехнології та екології, на виконання науково-господарських досліджень для підприємств і фірм регіону.

Переконаний, що Чернівецький факультет надалі зберігатиме та примножуватиме традиції своєї «Альма матер», сприятиме прогресу наукової думки, робитиме достойний вклад у розвиток вищої школи України. Знаю, що ви обов’язково збережете добрі традиції, що склалися у нашому навчальному закладі, для майбутніх поколінь.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, достатку та злагоди вашим родинам, подальшої наснаги і натхнення для здійснення творчих планів, плідної праці на славу Політеху, на благо України!

З повагою, Євген Сокол, ректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», член-кореспондент Національної академії наук України.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет