Нагороди, сертифікати, дипломи НТУ «ХПІ»

[Є. Галкін, інженер НДЧ]
#6 от 28.03.2017

VIII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2017»

З 16 по 18 березня 2017 року у Київському палаці дітей та юнацтва проходила VIII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2017», у якій наш університет традиційно брав участь.

На урочистому відкритті виставки з промовами та привітаннями до її учасників звернулися Т. Д. Кремінь – народний депутат України, голова підкомітету з питань освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, член колегії Міністерства освіти і науки України; В. Г. Кремень – президент Національної академії педагогічних наук, академік НАН України і НАПН України; В.С. Курило – народний депутат України, академік НАПН, голова наглядової ради Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка.

На виставковому стенді НТУ «ХПІ» були представлені: діючі макети, зокрема експериментальних баз НДПКІ «Молнія» та інституту «Іоносфера», уніфікованої Інтернет-базованої інформаційно-керованої системи АСУ ТП нафтогазовидобувних комплексів, еталону імпульсного електромагнітного поля; деталі двигунів внутрішнього згоряння, деталі компресорів та насосів, деталі авіаційної промисловості, оброблені за розробленою фахівцями університету технологією мікродугового оксидування деталей з вентильних металів, що значно підвищує експлуатаційні характеристики оброблених деталей та термін їх служби.

Вперше в експозиції нашого університету були представлені:

– розробка «Модифіковані жири нового покоління» у вигляді цукерок. Використання ефірів жирних кислот у складі харчових продуктів сприяє оздоровленню та збільшенню тривалості життя людини;
– робототехнічна платформа. Створений на базі цієї платформи мобільний робот викликав значний інтерес у відвідувачів виставки, особливо у дітей.

Як завжди, до експозиції входили яскраві плакати, на яких представлена різноманітна діяльність вчених, фахівців, студентів університету з багатьох напрямів навчання та науки.

Експозиція університету привернула велику увагу з боку відвідувачів виставки.

Оргкомітет VIII Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017», Міністерство освіти і науки України та Національна академія педагогічних наук України відзначили участь НТУ «ХПІ» такими нагородами:

– Диплом переможця в рейтинговому конкурсі за номінацією «Лідер наукової та науково-технічної діяльності» з нагородженням Гран-Прі;
– Сертифікат «Якість наукових публікацій»;
– Диплом переможця в конкурсі з тематичних номінацій у номінації «Інновації в упроваджені в освітню практику системи дистанційного навчання» з нагородженням Золотою медаллю.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет