О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Студентська профспілка і ректорат: колективна угода


#3 от 28.02.2017

На знімку Віталія Кузнєцова (Е-14), зробленому по закінченні конференцій: актив профкому студентів НТУ «ХПІ» з ректором Є. І. Соколом, проректором Ю. І. Зайцевим та головою профспілки співробітників університету А. Й. Фоміним.

9 лютого відбулися звітна конференція первинної профспілкової організації студентів за 2016 рік та конференція з укладання колективної угоди між адміністрацією та ППОС НТУ «ХПІ» на 2017/2020 рр. На конференцію було обрано 137 делегатів – представників студентської профспілки від усіх факультетів вузу.

Про виконання колективної угоди 2014/2016 рр. адміністрацією університету звітував ректор, професор Є. І. Сокол, з боку профкому студентів – його голова С. М. Мастерний. Про роботу первинної профспілкової організації студентів за ці роки розповіли голова ППОС С. М. Мастерний та голови постійних громадських комісій – організаційно-масової, культурно-масової, спортивно-оздоровчої, житлово-побутової, комісії з комунікацій та ревізійної.

У підсумку робота ППОС була визнана задовільною, а колективна угода – виконаною в повному обсязі.

На конференції була укладена нова колективна угода між адміністрацією та ППОС НТУ «ХПІ» на 2017/2020 рр., яка відображає всі питання студентського життя. Це навчально-виховна робота; соціальний захист та стипендіальне забезпечення; покращення житлово-побутових умов; організація дозвілля студентів та укріплення матеріальної бази об’єктів культури; спортивно-оздоровча робота зі студентами.

З новою угодою можна ознайомитися на сайті профкому студентів profkom-khpi.org.

Детальніше про діяльність первинної профспілкової організації студентів нашого університету читайте в наступному номері газети.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет