О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Зустрічаємо Новий рік з нагородами!


[Підготувала Марія Долгарєва]
#24-25 от 23.12.2016

У листопаді в Харкові відбулися змагання на «Кубок України». Срібні медалі завоювали Владислава Лісна (СГТ-43), викладач кафедри фізвиховання Віталій Конов та Олександр Шмундяк (СГТ-45), який також взяв ще і «бронзу». Третій результат показала Дар’я Самарчанц (СГТ-42). До «четвірки» найсильніших увійшла і Марина Ільїнська (СГТ-46а).

На початку грудня наші бадмінтоністи взяли участь у Всеукраїнському турнірі пам’яті А. О. Гайдука та К. В. Вавілова (м. Дніпро). Дар’я Самарчанц принесла команді одне «срібло» та дві «бронзи», а Владислава Лісна – «бронзу».

Боротьба самбо

На Всеукраїнському турнірі пам’яті Г. В. Гловацького (жовтень, Харків) Андрій Сорокін (АП-45а) посів 2 місце, а Анна Ткачук (СГТ-44) – 3-є.

По одній бронзовій медалі поклали у скарбничку нагород команди ХПІ Роман Контаровський (ІТ-12а) та Олександр Мартиненко (ЕМ-23), які виступили на чемпіонаті України серед студентів (жовтень, Харків).

На третю сходинку почесного п’єдесталу піднявся і Юрій Осіпенко (СГТ-41м), який брав участь у чемпіонаті світу з військово-спортивного багатоборства (листопад, Київ).

Гирьовий спорт

Вдало виступили харківські політехніки і на чемпіонаті України з гирьового хортінгу (жовтень, Харків). Олександр Васильчук (І-23б) показав другий результат у поштовху, а Максим Фальченко (І-23б) третій у ривку.

Підводний спорт

Здобула свою чергову перемогу і одна з наших іменитих спортсменок Карина Шатова (СГТ-42). На Міжнародному турнірі з плавання в ластах на Кубок міста Ростак (Німеччина) вона здобула золоту медаль у нирку 50 м та срібну на дистанції 100 м.

Скелелазіння

Порадувала нас своїм виступом і Маргарита Захарова (СГТ-42), яка на престижному Міжнародному турнірі Adidas Rock Stars (вересень, Німеччина) здобула срібну медаль. А на початку грудня Маргарита стала третьою в боулдерингу на Міжнародному турнірі KFG KRAK’em ALL (Краків, Польща).

Стрільба з луку

Вдало відстрілялась на змаганнях на «Кубок України» (листопад, Львів) Дар’я Павліченко (СГТ-42). На цьому турнірі вона здобула бронзову нагороду.

Шорт-трек

У листопаді у м. Калгарі (Канада) та м. Солт-Лейк-Сіті (США) відбулися І та ІІ етапи «Кубку світу», у яких взяла участь Марія Долгополова (СГТ-44). Наша талановита спортсменка виступила на цих змаганнях з особистими рекордами. Разом зі Станіславом Омельченком (Н-56у) Марія пройшла відбір для участі у XXVIII Всесвітній зимовій універсіаді, яка пройде у січні – лютому в Алмати (Казахстан).

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет