О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Запрошуємо до участі в конкурсі!


#22-23 от 30.11.2016

Молодих українців (від 14 до 25 років) запрошують до участі в першому Всеукраїнському конкурсі творів образотворчого мистецтва на тему «Образ Миру».

Переможці будуть відзначені грошовими преміями та участю у виставці української галереї сучасного мистецтва (м. Київ) – Галереї РА. Для участі в конкурсі приймаються роботи таких напрямків, як живопис, графіка, скульптура, декоративно-прикладне мистецтво, короткометражні фільми соціальної спрямованості (наприклад, малюнок, логотип, ілюстрація, скульптурна композиція, картина, 3-D малюнок, соціальна реклама і т. д.), що об’єднані темою «Мир».

У роботах необхідно розкрити своє бачення теми конкурсу. Учасник або група учасників може подати на творче змагання від 1 до 5 робіт (у тому числі в різних категоріях), попередньо відправивши заявку на e-mail: obraz.myru@gmail.com.

Матеріали і техніка виконання робіт визначаються автором. Основні вимоги – відповідність заданій темі, стовідсоткове авторство, унікальність, креативність. Вітається оригінальність і креативний підхід, а також використання змішаної техніки у втіленні своєї творчої ідеї.

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті університету.

Прес-служба НТУ «ХПІ»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет