О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

НТУ «ХПІ» буде процвітати


[Д. Цукар (ТМ-21м), К. Мерецька (ТМ-84б)]
#22-23 от 30.11.2016

Серед кращих студентів університету, запрошених на зустріч із ректором НТУ «ХПІ», професором Є. І. Соколом у День студента, були й ТМ-івці – В. Безкоровайний – стипендіат Президента України; М. Саверська, В. Трубіцин – іменні стипендіати Вченої ради університету. Студенти нашого факультету виконують великий обсяг робіт з усіх напрямків. Вони беруть участь в олімпіадах, конкурсах науково-дослідницьких робіт, стажуванні за кордоном, спортивних змаганнях, культурно-масових заходах, а також у роботі з благоустрою університету та гуртожитку.

Студенти кафедри автомобіле- і тракторобудування започаткували традицію садити дерева на алеї біля кафедри та біля гуртожитку. Цю ініціативу підтримали і студенти інших кафедр факультету. Дерева, які були посаджені раніше при підтримці проректорів, професорів Ю. Д. Сакари та М. І. Гасанова, покращують парк університету та територію біля гуртожитку №9 НТУ «ХПІ» (вул. Цілиноградська, 38). Серед активістів благоустрою території – Д.-Цукар, О. Ткаченко, А. Коба, К. Мерецька, Д. Медведєв та інші, а також викладачі кафедри автомобіле- і тракторобудування.

Листопад цього року став для нас дуже сумним. Перестало битися серце проректора, професора Юрія Дмитровича Сакари. Ми постійно відчували підтримку з його боку в рішенні багатьох питань. Він допомагав нам у покращенні умов життя, заохоченні кращих студентів, організації культурно-масових заходів, спортивних змагань, зустрічей з талановитими та відомими людьми університету, міста, України, світу. Особливу увагу він приділяв допомозі нашому активу як у гуртожитку, так і громадських об’єднань. Для нього було дуже важливо, щоб ми – студенти – ставали культурними, самостійними, відповідальними, справжніми людьми, спеціалістами, яким далі треба будувати університет, державу. Якщо за наше питання брався Юрій Дмитрович, то обов’язково рішення було позитивним. Ми розуміємо, що таку людину завжди підтримували ректор, ректорат, усі служби та підрозділи. Юрій Дмитрович працював на благо університету та студентів.

19 листопада студенти та співробітники факультету ТМ висадили алею дерев біля гуртожитку №9. Це буде доброю пам’яттю про прекрасну Людину – Юрія Дмитровича Сакару.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет