О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Студентське свято в НТУ «ХПІ»


#22-23 от 30.11.2016

Студентське свято в НТУ «ХПІ»

17 листопада в нашому вузі відзначався Міжнародний День студента. У нашому університеті свято традиційно розпочалося з привітання ректора, професора Є. І. Сокола. Він нагородив найкращих студентів-політехніків, які протягом року успішно проявили себе в навчанні, науці, спорті, брали активну участь у студентському самоврядуванні, профспілковій організації та творчій самодіяльності. 80 юних вихованців ХПІ були удостоєні нагород, премій і дипломів. Серед них, наприклад, стипендіати Президента України, Верховної Ради України, Харківської обласної державної адміністрації, імені М. Ф. Семка, Вченої ради НТУ «ХПІ» та ін.

«Дорогі наші студенти, еліта Політеху! Для нас, викладачів, найбільша нагорода – бачити ваші досягнення. У мене немає сумнівів у тому, що серед вас є майбутні ректори, президенти, керівники компаній і великі інженери. Ми всіляко прагнемо сприяти розвитку кожного з вас, щиро радіємо вашим успіхам і сподіваємося, що роки навчання в НТУ «ХПІ» стануть для вас яскравою, незабутньою сторінкою в житті. Політех пишається вами!» – відзначив у своєму зверненні ректор Є. І. Сокол.

Серед найкращих студентів, яким вручені свідоцтва та почесні дипломи, і стипендіат Верховної Ради України, студент групи Е-11м Анатолій Грезенталь, про якого неодноразово писала газета «Політехнік» (на знімку). Таку високу нагороду він отримав за визначні успіхи у навчанні та науковій роботі.

Зазначимо, що і напередодні Дня студента, і в самий святковий день відбулися також різноманітні квести, інтелектуальні ігри, фотовиставки, конкурси краси. Завершилося свято великим концертом у Палаці студентів нашого університету, у якому брали участь його кращі творчі колективи .

Фото В. Таємницького

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет