О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

17 листопада – Міжнародний День студента


#20-21 от 17.11.2016

Ці усміхнені хлопці та дівчата – члени профспілкового комітету студентів, голови профбюро факультетів нашого університету. Ми невипадково обрали для зйомки центральний вхід до нашої красуні-бібліотеки. Адже вона є одним із найбільш популярних місць, де студенти-політехніки проводять свій час. Хтось із легкістю знайде тут потрібну книгу чи науковий журнал, комусь вкрай необхідний доступ до Інтернету. А для тих, хто цінує мистецтво, працівники бібліотеки організовують безліч виставок та творчих вечорів.

А таких у Харківському політехнічному дуже багато! Про це свідчить бурхливе життя нашого Палацу студентів. Кожного дня тут відбуваються репетиції 25 творчих колективів, працюють клуби за інтересами. У цьому творчому казані «варяться» близько 1000 учасників, студентів як початкових, так і старших курсів, для яких виступати на сцені – найвища насолода! До них можете приєднатися і ви!

Дорогі першокурсники!

Якщо ви граєте, співаєте, танцюєте, декламуєте!.. Палац студентів НТУ «ХПІ» чекає на вас 30 листопада з 14 години на відбірковому турі конкурсу «Старт дає Політех»!

Приходьте і ви не пошкодуєте!!!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет