О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#20-21 от 17.11.2016

Передовица

Зі святом вас, дорогі політехніки!
[Є. Сокол, ректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»]
Міжнародний День студента, який відзначається в нашій державі, як і в інших країнах, 17 листопада – це день символічного об’єднання, підвищення ролі студентства в суспільному й політичному житті.
У Вченій раді
[О. Пермяков, заступник голови Вченої ради]
4 листопада 2016 р. відбулося засідання Вченої ради університету, на якому за порядком денним розглянуто наступні питання та прийняті відповідні рішення

Наука

Політехніки розробляють стратегію розвитку нашого міста статья с фото
[Розмовляла С. Землянська]
Відвідувачі сайту нашого університету вже знайомі з повідомленням про те, що робота вчених НТУ «ХПІ» «Створення Харківського інноваційного центру комерціалізації технологій і наукових розробок» була визнана кращим інвестиційним проектом соціально-економічного розвитку Харкова та включена до «Стратегії розвитку міста Харкова до 2020 року».

Студенческая жизнь

17 листопада – Міжнародний День студента статья с фото
Якщо ви граєте, співаєте, танцюєте, декламуєте!
Будь на зв’язку з «ХПІ ONLINE»! статья с фото
[Бесідувала Олександра Прошак, студентка ХНУ ім. В. Н. Каразіна]
Студентське самоврядування

Олимпиады и конкурсы

Наши победы в Днепре статья с фото
[В. Лимаренко, старший преподаватель]
Роботы Дениса Волошина снова первые!

Трудоустройство

Першокурсник ХПІ – перспективи та можливості статья с фото
[Бесідувала П. Ніколенко]
У перші дні вересня на факультеті комп’ютерних і інформаційних технологій (КІТ) відбулася традиційна зустріч представників відомих комп’ютерних фірм зі студентами першого курсу. КІТ факультет співпрацює з такими відомими комп’ютерними фірмами, як EPAM Systems, NIX Solutions Ltd., TEAM International Services Inc, Zfort Group. Там наших студентів із задоволенням беруть і на стажування, і працевлаштовують. Декан КІТ факультету професор Микола Йосипович Заполовський розповів газеті «Політехнік» про підготовку і перспективи майбутніх фахівців. Своїми враженнями про перші дні навчання поділилися з нами і самі новачки-політехніки.
страницы: 1, 2, 3, 4

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет