О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Тримайте марку ХПІ!


[Євген СОКОЛ, ректор НТУ «ХПІ», член-кореспондент НАНУ, д. т. н., професор]
#13 от 20.06.2016

На знімку В. Таємницького: ректор НТУ «ХПІ» Є. І. Сокол з переможцями і призерами Всеукраїнських студентських олімпіад та конкурсів

«Шановні випускники! Сьогодні ви робите важливий крок у своє майбутнє. Ви стали володарями дипломів одного з провідних вузів нашої держави. Тепер ви – фахівці високої кваліфікації, які оволоділи поглибленими знаннями з обраної спеціальності та отримали підготовку європейського рівня за найновішими навчальними технологіями. Вам доведеться зробити вибір серед безлічі доріг – на вас чекають у наукових установах, відомих фірмах та підприємствах. Двері нашого університету завжди відкриті для вас – тут ви зможете продовжити навчання в аспірантурі, докторантурі, отримати поради від маститих викладачів та вчених. Згодом ви зможете вступити до Асоціації випускників НТУ «ХПІ», яка існує вже понад 10 років.

Ви отримали дипломи Харківського політехнічного, який має славетну історію перемог та досягнень! Серед талановитої молоді, якою пишається наш вуз, багато переможців та призерів Міжнародних олімпіад та конкурсів. Наші випускники затребувані на провідних підприємствах України та зарубіжжя, адже їх підготовка відповідає європейському рівню і забезпечує мобільність на ринку праці.

Ми впевнені, що де б ви не працювали, ви завжди будете тримати марку Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»!

Євген СОКОЛ, ректор НТУ «ХПІ», член-кореспондент НАНУ, д. т. н., професор

360 із 799 випускників цього року мають дипломи з відзнакою. 21 червня на сцені Палацу студентів кращим з них почесні дипломи вручить ректор Є. І. Сокол.

Вітаємо випускників 2016 року! Бажаємо їм успіхів, великих творчих досягнень, натхнення та особистого щастя!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет