О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Весняні старти і перемоги


[Підготувала Марія Долгарева]
#11-12 от 31.05.2016

Армспорт

На чемпіонаті України серед юніорів, який відбувся 10–13 квітня в Харкові, Дмитро Чалюк (ТМ-13) посів 1 та 3 місця, Владислав Жегус (СГТ-45) завоював срібну та бронзову медалі, Андрій Любімов (Н-22) виборов дві «бронзи», а Діана Гончар (Е-24) – «срібло».

Боротьба самбо

Переможцем Міжнародного турніру «Пам’ять» (березень, Кривий Ріг) став Андрій Сорокін (АП-45а), який виступав у ваговій категорії 81 кг.

Легка атлетика

Другою фінішувала у забігу на дистанції 5 км Марина Немченко (ІТ-53б). На чемпіонаті України з кросу (березень, Цюрупинськ) вона виконала норматив майстра спорту України. Добрий результат дівчина показала і у 3-му Харківському міжнародному марафоні (березень), де посіла 3 місце в забігу на 10 км. А переможцем на дистанції 4,2 км став Олексій Погорєлий (СГТ-41).

Підводний спорт

На чемпіонаті України (квітень, Київ) харківські політехніки здобули 9 медалей різного ґатунку. На рахунку Карини Шатової (СГТ-42) одне «золото» та по два «срібла» і «бронзи», Євген Золотов (СГТ-44) приніс команді золоту та дві срібних медалі, а Марія Рябуха (БФ-22б) – «бронзу».

Підтвердили свою високу майстерність наші пловці і на змаганнях «Кубок світу з плавання в ластах», який відбувся в місті Гебзе (Туреччина). Євген «виловив» золоту, срібну та бронзову медалі, а Карина – срібну та дві бронзових.

Стрільба з лука

Поповнили скарбничку нагород рідного вузу і наші лучники. У Всеукраїнському турнірі серед спортивних шкіл (квітень, Нова Каховка) Дар’я Павліченко (СГТ-42) стала переможницею у командних змаганнях, а Анастасія Волобуєва (СГТ-42) посіла 3 місце в міксті.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет