О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Україна і світ: гуманітарно-технічна еліта та соціальний прогрес»


#7 от 31.03.2016

Міжнародна науково-теоретична конференція студентів та аспірантів з такою назвою відбудеться в НТУ «ХПІ» 19–20 квітня. Традиційний для нашого університету форум цього року присвячений 55 річниці першого польоту людини в космос. У роботі 12 секцій візьмуть участь викладачі, аспіранти і студенти з нашої країни, а також з Лівану, Азербайджану, Туркменістану, Йорданії, Грузії, Китаю та інших країн світу.

На конференції студенти і аспіранти завжди обмінюються думками, усвідомлюють і висловлюють своє бачення проблем і шляхів соціального розвитку України та всього світу, аналізують актуальні проблеми суспільного розвитку України та всього світу, аналізують актуальні проблеми суспільного розвитку України, її місця у співдружності європейських держав, обговорюють раціональні шляхи гармонізації в економічних, політичних, історичних, філософських, духовних сферах життя. Молоде покоління демонструє свої глибокі пізнання в теоретичних питаннях, представляє наукові роботи, виконані на основі серйозних досліджень. Конференція сприяє вдосконаленню навичок наукового дослідження у студентської молоді, вихованню їх як особистостей, громадян своїх держав, розвитку і зміцненню дружби між народами.

Окрема секція конференції буде присвячена 55-й річниці космічної ери.

Пленарне засідання конференції відбудеться в аудиторії №12 ректорського корпусу НТУ «ХПІ» 19 квітня з 10.00 до 13.00.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет