О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо переможців конкурсу «Бібліотекар року» – 2015!


#7 от 31.03.2016

На фото: творчий колектив проекту під час нагородження переможців конкурсу «Бібліотекар року» – 2015 в ХНУ ім. В. Н. Каразіна

Реалії часу вимагають від бібліотечного спеціаліста високого професіоналізму, ерудиції, організаційних здібностей, комунікабельності, креативу, впевненості та самостійності.

Саме для таких бібліотечних фахівців, котрі прагнуть до самореалізації та саморозвитку, з 2007 р. Харківським зональним методичним об’єднанням бібліотек вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації за фінансової підтримки ТОВ «Компанія ПАЕР» ініційовано проведення конкурсу «Бібліотекар року».

Його мета – стимулювати реформування та подальший розвиток бібліотечної справи, впровадження новітніх технологій, активізувати науково-дослідну роботу та заохотити фахівців, які роблять значний внесок у розвиток бібліотек.

Наша бібліотека подала на конкурс проект «Школа електротехніки: до 130-річчя НТУ «ХПІ». Основна мета проекту – підвищення іміджу університету, ознайомлення наукової спільноти України і світу з науковим доробком провідних науковців та досягненнями наукової школи електротехніки НТУ «ХПІ», вагомим внеском наших науковців у розвиток електротехніки в Україні. Проект реалізований за підтримки редакції журналу «Енергозбереження. Енергетика. Енергоаудит».

Авторитетне журі конкурсу високо оцінило роботу нашої бібліотеки і вручило дипломи переможців у номінації «За кращий інноваційний проект» творчому колективу у складі: головний бібліограф Валентина Іванівна Куліш, завідувачі секторами – Юлія Володимирівна Журавльова, Ірина Олександрівна Колісникова, Дмитро Ігорович Черних та бібліотекар 1 категорії Ірина Юріївна Верхова.

За результатами конкурсу колектив бібліотеки НТУ «ХПІ» було також відзначено дипломом «Лідер інновацій у бібліотечній справі» та грошовою винагородою від спонсору конкурсу – ТОВ «Компанія ПАЕР».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет