О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Натхнення у новому році!


#22-23 от 17.12.2015

Натхнення у новому році!

Привіт всім читачам «Політехніка»! Мене звати Олексій Ісак. Зараз я студент 5 курсу, навчаюся на спеціальності «Інформаційні технології проектування» інженерно-фізичного факультету.

2015 рік у мене видався дуже насиченим. Спочатку в червні мені присвоїли ступінь бакалавра з механіки, і я отримав диплом з відзнакою. Місяць потому, 1 серпня, як раз на свій день народження, отримав звання молодшого офіцера запасу. Ще однією приємною новиною цього року стало те, що мені надали стипендію ім. А. М. Підгорного за відмінні показники у навчанні. Ця відзнака означає для мене багато: по-перше, я щасливий, що мої знання помітили і оцінили, по-друге, вона є стимулом для того, щоб при подальшому навчанні в університеті брати участь у різноманітних олімпіадах, конкурсах і т. п. В моїх планах на майбутній рік – написання статті, участь у науковій конференції магістрів та випробування своїх сил у всеукраїнських конкурсах.

Вітаю всіх з наступаючим Новим 2016 роком! Хай він принесе нам багато щастя, удачі, усмішок, тепла і світла. Хай він буде багатим на приємні враження та радісні події. Бажаю всім політехнікам терпіння, працьовитості, щоб знання давалися вам легко, будьте здоровими, красивими, коханими та успішними!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет