Натхнення у новому році!

#22-23 от 17.12.2015

Натхнення у новому році!

Привіт всім читачам «Політехніка»! Мене звати Олексій Ісак. Зараз я студент 5 курсу, навчаюся на спеціальності «Інформаційні технології проектування» інженерно-фізичного факультету.

2015 рік у мене видався дуже насиченим. Спочатку в червні мені присвоїли ступінь бакалавра з механіки, і я отримав диплом з відзнакою. Місяць потому, 1 серпня, як раз на свій день народження, отримав звання молодшого офіцера запасу. Ще однією приємною новиною цього року стало те, що мені надали стипендію ім. А. М. Підгорного за відмінні показники у навчанні. Ця відзнака означає для мене багато: по-перше, я щасливий, що мої знання помітили і оцінили, по-друге, вона є стимулом для того, щоб при подальшому навчанні в університеті брати участь у різноманітних олімпіадах, конкурсах і т. п. В моїх планах на майбутній рік – написання статті, участь у науковій конференції магістрів та випробування своїх сил у всеукраїнських конкурсах.

Вітаю всіх з наступаючим Новим 2016 роком! Хай він принесе нам багато щастя, удачі, усмішок, тепла і світла. Хай він буде багатим на приємні враження та радісні події. Бажаю всім політехнікам терпіння, працьовитості, щоб знання давалися вам легко, будьте здоровими, красивими, коханими та успішними!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет