О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Співпраця з концерном «Укроборонпром»


#19-20 от 12.11.2015

5–6 листопада 2015 р. на базі НТУ «ХПІ» відбулась Регіональна робоча нарада Міністерства освіти і науки України та Державного концерну «Укроборонпром» за участю підприємств оборонно-промислового комплексу та провідних вузів Харківської області з питань науково-технічного забезпечення потреб підприємств ОПК.

Нараду відкрив заступник Міністра освіти і науки України М. В. Стріха. З доповідями виступили ректор НТУ «ХПІ» Є. І. Сокол, заступник генерального директора Державного концерну «Укроборонпром» Ю. О. Пащенко, представники харківських вузів: ХНУ ім. Каразіна, ХНУРЕ, НАУ ім. Жуковського «ХАІ», ХУПС ім. І. Кожедуба, а також ХКБМ ім. О. О. Морозова. У доповідях і виступах обговорювались питання наукових досліджень та розробок, які мають важливе значення для підвищення обороноздатності та національної безпеки Держави.

Після підведення підсумків обговореного був підписаний «Меморандум про партнерство і співробітництво» між НТУ «ХПІ» і Державним концерном «Укроборонпром». Його підписали ректор університету Є. І. Сокол та генеральний директор концерну Р. А. Романов.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет