Співпраця з концерном «Укроборонпром»

#19-20 от 12.11.2015

5–6 листопада 2015 р. на базі НТУ «ХПІ» відбулась Регіональна робоча нарада Міністерства освіти і науки України та Державного концерну «Укроборонпром» за участю підприємств оборонно-промислового комплексу та провідних вузів Харківської області з питань науково-технічного забезпечення потреб підприємств ОПК.

Нараду відкрив заступник Міністра освіти і науки України М. В. Стріха. З доповідями виступили ректор НТУ «ХПІ» Є. І. Сокол, заступник генерального директора Державного концерну «Укроборонпром» Ю. О. Пащенко, представники харківських вузів: ХНУ ім. Каразіна, ХНУРЕ, НАУ ім. Жуковського «ХАІ», ХУПС ім. І. Кожедуба, а також ХКБМ ім. О. О. Морозова. У доповідях і виступах обговорювались питання наукових досліджень та розробок, які мають важливе значення для підвищення обороноздатності та національної безпеки Держави.

Після підведення підсумків обговореного був підписаний «Меморандум про партнерство і співробітництво» між НТУ «ХПІ» і Державним концерном «Укроборонпром». Його підписали ректор університету Є. І. Сокол та генеральний директор концерну Р. А. Романов.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет