О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо переможців та призерів!


#8 от 04.04.2005

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної ради

Молода людина року – 2004

На ім’я ректора НТУ „ХПІ” Л.Л. Товажнянського надійшов лист від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної ради, у якому його керівництво висловлює подяку вузу за активну участь студентів і співробітників університету у районному конкурсі „Молода людина року – 2004”.

За сприяння управління переможці районного етапу конкурсу взяли участь у міському:

1 місце посів доцент кафедри „Прикладні комп’ютерні системи” М.І. Нікітін, а 2-е зайняв науковий співробітник кафедри „Автоматизовані електромеханічні системи” Д.Г. Коліушко (номінація „Наукова діяльність”);

3 місце було присуджено доценту кафедри „Нарисна геометрія і графіка” О.В. Шоман („Діяльність у невиробничій сфері”) та студенту факультету інформатики та управління Р. Бабаєву („Фізична культура та спорт”).

Створили кращі бізнес-плани

Підведені також підсумки районного етапу конкурсу бізнес-планів. Його переможцями стали студенти 5 курсу Е. Калашник та Н. Чорна (факультет інформатики і управління), а лауреатами – М. Козіна, А. Нечаєв, О. Блудова (факультет інформатики і управління), а також група студентів 4 курсу М. Баришенських, Д. Панченко, І. Стрелець, М. Сутуріна, М. Ткаченко, О. Філоненко (економічний факультет).

Студенти О. Лисенко та Т. Бурмака (ІФ факультет) взяли участь у обласному турі конкурсу у номінації „Студентські ініціативи”.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет