О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Спорт


[Марія Долгарева]
#16 от 30.09.2015

Легка атлетика

На чемпіонаті України, який відбувся наприкінці липня – на початку серпня в Кіровограді, команда наших легкоатлетів здобула чотири золотих та одну бронзову медалі. У естафеті 4x100 м першими фінішували Олексій Марченко (ІФ-70), Олександр Устименко (ІФ-73у), Володимир Кожухівський (ІТ-54а), який виконав норматив майстра спорту України та Ярослав Ісаченков (ЕМБ-22а), який здобув ще й 3 місце у стрибках в довжину.

Підводний спорт

Не з порожніми руками повернувся додому з чемпіонату світу з підводного орієнтування (Чехія) Євген Золотов (ІФ-74) – на знімку. З собою він привіз найцінніші нагороди – срібну та бронзову медалі.

Бадмінтон

Багатим на нагороди видався для наших бадмінтоністів Міжнародний турнір «Кубок Визволення» (17–20 серпня, Харків). Ганна Міхалькова (ІФ-74) – на знімку – здобула два «золота», Маргарита Огурцова (ІФ-75) – «срібло» та «бронзу», Олександр Шмундяк (ІФ-75) – «золото», «срібло» та «бронзу», а Єлизавета Крячко (ІФ-75) – золоту медаль.

Порадували своїх вболівальників наші майстри ракетки і волану і на Міжнародному турнірі «Кубок Незалежності», який відбувся наприкінці серпня у Харкові. Викладач кафедри фізичного виховання Віталій Конов завоював золоту та срібну медалі, випускниця вузу Єлізавета Жарка здобула дві золоті нагороди, а Анастасія Дмитришин (ІФ-72), Дар’я Самарчанц (ІФ-72) та Кирило Нестеренко (ІФ-70) – бронзові медалі.

Марія Долгарева

На знімку: наш вуз багатий на традиції проведення різноманітних змагань. В них беруть участь не тільки наші «професійні» спортсмени, а й усі бажаючі студенти. Ці турніри завжди проходять зі спортивним запалом, чесною боротьбою за нагороди

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет