Спорт

[Марія Долгарева]
#16 от 30.09.2015

Легка атлетика

На чемпіонаті України, який відбувся наприкінці липня – на початку серпня в Кіровограді, команда наших легкоатлетів здобула чотири золотих та одну бронзову медалі. У естафеті 4x100 м першими фінішували Олексій Марченко (ІФ-70), Олександр Устименко (ІФ-73у), Володимир Кожухівський (ІТ-54а), який виконав норматив майстра спорту України та Ярослав Ісаченков (ЕМБ-22а), який здобув ще й 3 місце у стрибках в довжину.

Підводний спорт

Не з порожніми руками повернувся додому з чемпіонату світу з підводного орієнтування (Чехія) Євген Золотов (ІФ-74) – на знімку. З собою він привіз найцінніші нагороди – срібну та бронзову медалі.

Бадмінтон

Багатим на нагороди видався для наших бадмінтоністів Міжнародний турнір «Кубок Визволення» (17–20 серпня, Харків). Ганна Міхалькова (ІФ-74) – на знімку – здобула два «золота», Маргарита Огурцова (ІФ-75) – «срібло» та «бронзу», Олександр Шмундяк (ІФ-75) – «золото», «срібло» та «бронзу», а Єлизавета Крячко (ІФ-75) – золоту медаль.

Порадували своїх вболівальників наші майстри ракетки і волану і на Міжнародному турнірі «Кубок Незалежності», який відбувся наприкінці серпня у Харкові. Викладач кафедри фізичного виховання Віталій Конов завоював золоту та срібну медалі, випускниця вузу Єлізавета Жарка здобула дві золоті нагороди, а Анастасія Дмитришин (ІФ-72), Дар’я Самарчанц (ІФ-72) та Кирило Нестеренко (ІФ-70) – бронзові медалі.

Марія Долгарева

На знімку: наш вуз багатий на традиції проведення різноманітних змагань. В них беруть участь не тільки наші «професійні» спортсмени, а й усі бажаючі студенти. Ці турніри завжди проходять зі спортивним запалом, чесною боротьбою за нагороди

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет