Слава Україні!
|
Вельмишановний Федоре Федоровичу!!!
У цей знаменний день прийміть наші найщиріші вітання з нагоди ювілейної річниці заснування кафедри.
85 років – це знаменна дата у житті колективу кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ «Харківський політехнічний інститут», яка на сьогодні є потужним та широко відомим науковим і освітнім центром у галузі хімії та технології добування, переробки та модифікації жирів в Україні.
Починаючи з далекого 1930 року, видатна школа, заснована професором Б. Н. Тютюнниковим у галузі дослідження процесів виробництва, переробки та модифікації жирів, стала потужним джерелом підготовки науковців та працівників олієжирової промисловості в Україні.
Наукові здобутки кафедри, покладені в основу розробки нових сучасних технологій, отримали впровадження у харчовій, легкій та фармацевтичній промисловостях. Зараз не існує жодного підприємства у галузі харчових технологій, де б не використовувались здобутки працівників вашої кафедри.
Ви можете пишатися своїми випускниками, які обіймають ключові посади на провідних підприємствах галузі, в наукових закладах, установах України та інших держав.
Бажаємо всьому колективу і Вашим рідним міцного здоров’я, творчих успіхів, нових вершин, натхнення у науковій діяльності, добробуту, процвітання і благополуччя!
З глибокого повагою
В. Манк, завідувач кафедри технології жирів та парфюмерно-косметичних продуктів НУХТ, доктор хім. наук, професор