О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Наші тренери – серед кращих на Харківщині


#1 от 25.01.2014

Нещодавно комісія при Департаменті у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації визначила кращих спортсменів та тренерів Харківської області за підсумками результатів виступів у міжнародних змаганнях 2013 року.

У номінації «10 кращих тренерів (олімпійські види спорту)» є прізвище і Заслуженого тренера України Геннадія Абрамовича Махновського, який тренує збірну Харківського політеху та очолює національну команду з бадмінтону. Випускник Харківського політехнічного Г.А. Махновський представляє Школу вищої спортивної майстерності, він підготував учасників чемпіонату Європи – наших спортсменів Д. Завадського, Г. Кобцеву, В. Конова, Г. Натарова. До числа «Кращих спортсменів (неолімпійські види спорту)» увійшла і Заслужений майстер спорту України з армспорту, дворазова чемпіонка світу, випускниця нашого університету Вікторія Ілюшина (фізкультурно-спортивне товариство «Україна»). Серед «5 кращих тренерів (неолімпійські види спорту)» є і Заслужений тренер України з армспорту Володимир Олексійович Петренко (фізкультурно-спортивне товариство «Україна», спортклуб НТУ «ХПІ»). Серед його численних вихованців є переможці та призери чемпіонатів світу та Європи, випускники НТУ «ХПІ» Д. Безкоровайний, В. Ілюшина та інші.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет