Наші тренери – серед кращих на Харківщині

#1 от 25.01.2014

Нещодавно комісія при Департаменті у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації визначила кращих спортсменів та тренерів Харківської області за підсумками результатів виступів у міжнародних змаганнях 2013 року.

У номінації «10 кращих тренерів (олімпійські види спорту)» є прізвище і Заслуженого тренера України Геннадія Абрамовича Махновського, який тренує збірну Харківського політеху та очолює національну команду з бадмінтону. Випускник Харківського політехнічного Г.А. Махновський представляє Школу вищої спортивної майстерності, він підготував учасників чемпіонату Європи – наших спортсменів Д. Завадського, Г. Кобцеву, В. Конова, Г. Натарова. До числа «Кращих спортсменів (неолімпійські види спорту)» увійшла і Заслужений майстер спорту України з армспорту, дворазова чемпіонка світу, випускниця нашого університету Вікторія Ілюшина (фізкультурно-спортивне товариство «Україна»). Серед «5 кращих тренерів (неолімпійські види спорту)» є і Заслужений тренер України з армспорту Володимир Олексійович Петренко (фізкультурно-спортивне товариство «Україна», спортклуб НТУ «ХПІ»). Серед його численних вихованців є переможці та призери чемпіонатів світу та Європи, випускники НТУ «ХПІ» Д. Безкоровайний, В. Ілюшина та інші.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет