О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Молода людина року


#3-4 от 17.02.2005

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київського району

Нещодавно завершився районний конкурс „Молода людина року”, який проводився за ініціативи Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної ради Харкова вже вчетверте. Проходив він за 7 номінаціями – „Молодий науковець”, „Мистецтво”, „Молодий службовець”, „Фізична культура та спорт”, „Кращий учень навчального закладу I-II рівня акредитації”, „Молодіжний лідер”, „Кращий студент (курсант) вищого навчального закладу III-IV рівня акредитації”.

Основні завдання конкурсу – реалізація інтелектуального потенціалу молоді, активізація соціально-корисної її діяльності у районі, сприяння творчим та обдарованим молодим людям у розробці та реалізації соціальних і громадських програм. Визначення його переможців та лауреатів проводилось конкурсною комісією, до складу якої були запрошені компетентні, авторитетні фахівці, представники громадських організацій району та депутати. Всі учасники конкурсу нагороджені грамотами, а переможці та лауреати – дипломами та заохочувальними призами. Серед них були і політехніки.

У номінації „Кращий студент (курсант) вищого навчального закладу III-IV рівня акредитації” 1 та 2 місця присуджені студенткам Наталії Шаповаловій (КІТ-42а) та Тетяні Тихомировій (ХМ-69). У номінації „Молодий службовець” 1 місце посіла доцент кафедри нарисної геометрії та графіки, кандидат технічних наук, докторант О.В. Шоман. 3-і місця зайняли науковий співробітник, кандидат технічних наук, стипендіат Кабінету Міністрів України для молодих вчених Д.Г. Коліушко („Молодий вчений”) та студент Рустам Бабаєв (ІФ-71) („Фізична культура та спорт”).

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет