О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Міністру освіти і науки України Ніколаєнку С.М.


#3-4 от 17.02.2005

Шановний Станіславе Миколайовичу!

Від імені колективу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" і від себе особисто щиро вітаю Вас з призначенням на високу посаду Міністра в новому Уряді України.

За час, що минув з моменту Вашого приходу до керівництва Комітетом з питань науки і освіти Верховної Ради України, ми об’єктивно відчули результати. Прийнято ряд документів і здійснено ряд заходів, які суттєво покращують умови роботи вищої школи.

Долею призначено Вам стати на чолі Міністерства в непростий час.
Харківські політехніки зберігають теплі спогади і враження від спілкування з Вами, високо цінують Вашу людяність, щирість і увагу до колективу НТУ "ХПІ", до його проблем.

Дозвольте запевнити Вас, шановний Станіславе Миколайовичу, у тому, що колектив нашого університету підтримував і буде підтримувати всі Ваші прогресивні починання, докладе всіх зусиль для підготовки спеціалістів, здатних вирішувати найскладніші проблеми на шляху розвитку економіки незалежної України.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і нових успіхів у праці!

Ректор Л. Л. Товажнянський

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет