О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

У Вченій раді


#3-4 от 17.02.2005

На січневому засіданні Вченої ради університету було вшановано пам’ять колишнього ректора ХПІ (1978 – 1990 р. р.), професора Миколи Федоровича Киркача, від дня народження якого виповнилося 80 років.

Наступним, „робочим”, питанням порядку денного було виконання фінансового кошторису НТУ „ХПІ” за 2004 рік і планування бюджету університету на 2005 рік. Ґрунтовну доповідь з цього приводу зробив ректор, професор Л.Л. Товажнянський.
Вчена рада також заслухала звіти докторантів про хід їх роботи над дисертаціями, схвалила представлення до звання „Почесний доктор НТУ „ХПІ” декана економічного факультету Магдебурзького університету ім. Отто фон Герікке доктора економічних наук професора Г. Шведіауера (Німеччина), затвердила кандидатури нових іменних стипендіатів. Вчена рада рекомендувала до друку збірник „Вісника НТУ „ХПІ”, серія „Енергетичні і теплотехнічні процеси та обладнання”, та навчальних посібників з грифом МОН України - „Вища математика в задачах та вправах” (під редакцією професора Ю.Л. Геворкяна) та „Вища математика” (під редакцією професора Л.В. Курпи).

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет