О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Будьмо знайомі!


#2 от 27.01.2005

Саме так ми звертаємося до незнайомої людини. Ці слова сказали й першокурсники – учасники конкурсу, який відбувся на економічному факультеті. Метою цього заходу було представлення нових студентів „старожилам” університету. А новачки робили це вже у довільній формі, обмеженій, щоправда, жанром стінгазети. Свої роботи на конкурс першими подали групи 14а і 14б, 24б, 34а, 54а, 54б і 54в, а вже потім до них приєдналися й інші. Тут і яскраві фоторепортажі, і малюнки-шаржі, в яких студенти відобразили свої перші враження від університету та гуртожитків №3, №9, №12, в яких живуть, від першого чергування та примусового відвідування ярмарки.

– Ідея провести конкурс „Будьмо знайомі” виявилася гарною, і ми намагатимемося, щоб це стало традицією. Студентські роботи довго експонувалися в університеті та гуртожитку, щоб студенти різних курсів могли помилуватися та оцінити їх, – говорить заступник декана економічного факультету з виховної роботи Андрій Олексійович Федоров. – Журі, до складу якого входили декан, заступники декана, завідуючі кафедрами та секретарі, не легко було визначити переможців. Перше місце ми без вагань віддали групі ЕК-54а (староста Таня Омел’яненко, куратор – асистент Наталя Вікторівна Артеменко), друге – ЕК-24б (староста Христина Каменська, куратор – доцент Олександр Савич Качев), а третє у групи ЕК-14б (староста Зоя Кобеляцька, куратор – асистент Світлана Віталіївна Чорнобровкіна). І звичайно ж переможці отримали призи та заохочення – грамоти, великі торти та книги.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет