О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Пишаємося разом з усією Україною


#15 -16 от 15.09.2012

З нагоди перемоги нашої випускниці Яни Дементьєвої на ХХХ Олімпійських іграх ректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Л.Л. Товажнянський отримав привітання.

Шановний Леоніде Леонідовичу!

Разом з усією Україною радіємо і пишаємося досягненням випускниці Вашого університету Яни Дементьєвої, яка виборола золоту медаль з академічного веслування на ХХХ Олімпійських іграх!

Як президент Спортивної студентської спілки України щиро вітаю Вас із цією перемогою на ХХХ Олімпійських іграх! Цей успіх по праву розділяє професорсько-викладацький колектив Національного технічного університету «ХПІ», який докладає усіх зусиль для виховання фізично розвиненої, духовно багатої та морально стійкої молоді. Фізична культура і спорт сприяють становленню здорового способу життя кожної особистості, підвищенню інтелектуальних і духовних можливостей людини та гартуванню всієї нації.

Бажаю Вам, шановний Леоніде Леонідовичу, і у Вашій особі усім членам колективу університету міцного здоров’я, масштабних планів і їх успішного звершення, нових спортивних перемог в ім’я України!

З повагою Президент СССУ
Президент НАПН України
В. Кремень

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет