О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Всеукраїнський фестиваль науки в НТУ «ХПІ»


#8-9 от 18.04.2012

З 18 по 20 квітня в Україні проводиться фестиваль науки. Цій події присвячені заходи, які відбуваться в нашому університеті – одному з найкрупніших навчально-наукових центрів країни. Вузівська ВИСТАВКА НАУКОВИХ ДОСЯГНЕНЬ під девізом «НАВЧАННЯ ЧЕРЕЗ НАУКУ» триває 18–20 квітня в 28 ауд. Головного (ректорського) корпусу.

У дні фестивалю в нашому університеті відбудуться також численні науково-практичні конференції, такі як VII Міжнародна «Стратегії інноваційного розвитку економіки: бізнес, наука, освіта», Міжнародна конференція молодих вчених і студентів «Інтелектуальні системи та прикладна лінгвістика» та ін. Будуть проведені «круглі столи» – «Нові рішення та перспективи розвитку нафтопереробної та газової промисловості», «Перспективи розвитку оліє-жирової галузі в Україні», «Проблеми виробництва метанолу та складних добрив в Україні» і т. ін. Вчені університету зустрінуться на семінарах, таких як «Математичне й комп’ютерне моделювання», «Наукові проблеми енергетичних та транспортних турбомашин», «Сучасні технології точного об’ємного штампування» тощо.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет