Всеукраїнський фестиваль науки в НТУ «ХПІ»

#8-9 от 18.04.2012

З 18 по 20 квітня в Україні проводиться фестиваль науки. Цій події присвячені заходи, які відбуваться в нашому університеті – одному з найкрупніших навчально-наукових центрів країни. Вузівська ВИСТАВКА НАУКОВИХ ДОСЯГНЕНЬ під девізом «НАВЧАННЯ ЧЕРЕЗ НАУКУ» триває 18–20 квітня в 28 ауд. Головного (ректорського) корпусу.

У дні фестивалю в нашому університеті відбудуться також численні науково-практичні конференції, такі як VII Міжнародна «Стратегії інноваційного розвитку економіки: бізнес, наука, освіта», Міжнародна конференція молодих вчених і студентів «Інтелектуальні системи та прикладна лінгвістика» та ін. Будуть проведені «круглі столи» – «Нові рішення та перспективи розвитку нафтопереробної та газової промисловості», «Перспективи розвитку оліє-жирової галузі в Україні», «Проблеми виробництва метанолу та складних добрив в Україні» і т. ін. Вчені університету зустрінуться на семінарах, таких як «Математичне й комп’ютерне моделювання», «Наукові проблеми енергетичних та транспортних турбомашин», «Сучасні технології точного об’ємного штампування» тощо.

 

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет