О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Новий навчальний стартував!


#16-17 от 14.09.2011

 Ось і настала хвилююча мить для 1820 першокурсників 2011 року – 31 серпня відбулося традиційне свято Посвячення в студенти. Цього дня на території навчального містечка НТУ «ХПІ» можна зустріти політехніків різних поколінь: тих, хто незабаром вперше зайде до аудиторій нашого славетного університету, тих, хто нещодавно отримав диплом Політеху, і навіть тих, хто уже давно переступив поріг вузу.

Привітали першокурсників мер Харкова Геннадій Кернес, народний депутат України Валерій Писаренко та інші почесні гості.

До політехніків з палкою промовою звернувся ректор професор Леонід Товажнянський. Він закликав студентів до сумлінного навчання та побажав їм бути достойними спадкоємцями традицій нашого університету. Адже саме студентська молодь – майбутня еліта нашого суспільства: академіки, наукові діячі, політики, за якими нове життя нашої держави, її розвиток та процвітання.

Нинішні першокурсники – майже ровесники молодої України. І привітали їх також у національному стилі: дівчата в українських костюмах пригощали всіх бажаючих смачною святковою паляницею.

Кульмінацією свята став символічний Вогонь Пізнання, який за традицією запалив ректор університету.

Фоторепортаж Юрія Зайцева

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет