Чергова перемога на Всеукраїнському конкурсі бізнес-планів

[Т. Єфременко, доцент кафедри стратегічного управління]
#26-27 от 30.11.2004

На знімку: О. Яковенко презентує свою роботу

У жовтні 2005 року у Києві відбувся Фінал VI Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. На конкурс було подано 250 робіт переможців обласних турів з усіх регіонів України. Експертна рада, до складу якої входили високопрофесійні експерти – представники українських та міжнародних ділових кіл, оцінила подані на конкурс роботи та визначила найкращі серед них. Авторів найкращих бізнес-планів було запрошено до Києва для презентації своїх робіт.

Серед найкращих Експертна рада визначила роботу студента групи ІФ-28 НТУ «ХПІ» Олександра Яковенка на тему «Розробка бізнес-плану створення підприємства по виробництву pH-зонду для проведення внутрішньошлункової pH-метрії». Робота виконувалась під керівництвом завідувача кафедри стратегічного управління, професора І.В. Кононенка та доцента Т.М. Єфременко.

За результатами презентації робота Олександра Яковенка посіла I місце у номінації «Молодий підприємець». Автора було нагороджено дипломом та цінним подарунком – персональним комп’ютером з TFT-монітором.
Другий рік беруть участь у Всеукраїнському конкурсі бізнес-планів студенти НТУ «ХПІ», і завжди їх роботи одержують високу оцінку авторитетної комісії. В минулому році дипломи та подарунки одержали: Оксана Слепченко (група ІФ-38д) за П місце у номінації та Ярослав Курочка (група ІФ-27) за ІV місце у номінації «Студентські ініціативи».

З кожним роком зростає професійна майстерність авторів, їх роботи становляться більш зрілими, сприяють комерціалізації наукових розробок. Побажаємо їм успіхів і надалі!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет