О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Конференція трудового колективу НТУ «ХПІ»


#7 от 25.03.2009

20 березня відбулася конференція трудового колективу НТУ «ХПІ», у якій взяли участь 188 делегатів з 227 обраних.

Ректор Л. Л. Товажнянський звітував про роботу університету у минулому році та про виконання колективного договору між адміністрацією й профспілковою організацією нашого вузу. У його доповіді йшлося про різні напрямки діяльності Харківського політехнічного інституту. Це працевлаштування наших випускників, ліцензування спеціальностей, участь політехніків у Всеукраїнській студентській олімпіаді та у конкурсі студентських наукових робіт, дистанційне навчання, соціальний захист студентів, робота підрозділів соціально-гуманітарної сфери (санаторій-профілакторій, Палац студентів, спортивно-оздоровчі табори), будівництво та капітальний ремонт об’єктів університету, міжнародне співробітництво та ін. Ректор ознайомив присутніх делегатів конференції з проектом фінансування вузу у 2009 році.

Про виконання колективного договору у 2007–2008 р. р. доповів голова профспілкової організації А. Й. Фомін. Він зауважив, що всі пункти договору, який має соціальну спрямованість, виконані. «Профспілковою організацією разом з ректоратом виконана велика робота з таких напрямків, як охорона праці та безпека життєдіяльності, надання матеріальної допомоги працівникам вузу та їх оздоровлення, організація спортивно- та культурно-масової роботи тощо», – зазначив у доповіді А. Й. Фомін.

На конференції був укладений колективний договір на 2009–2010 р. р.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет