Конференція трудового колективу НТУ «ХПІ»

#7 от 25.03.2009

20 березня відбулася конференція трудового колективу НТУ «ХПІ», у якій взяли участь 188 делегатів з 227 обраних.

Ректор Л. Л. Товажнянський звітував про роботу університету у минулому році та про виконання колективного договору між адміністрацією й профспілковою організацією нашого вузу. У його доповіді йшлося про різні напрямки діяльності Харківського політехнічного інституту. Це працевлаштування наших випускників, ліцензування спеціальностей, участь політехніків у Всеукраїнській студентській олімпіаді та у конкурсі студентських наукових робіт, дистанційне навчання, соціальний захист студентів, робота підрозділів соціально-гуманітарної сфери (санаторій-профілакторій, Палац студентів, спортивно-оздоровчі табори), будівництво та капітальний ремонт об’єктів університету, міжнародне співробітництво та ін. Ректор ознайомив присутніх делегатів конференції з проектом фінансування вузу у 2009 році.

Про виконання колективного договору у 2007–2008 р. р. доповів голова профспілкової організації А. Й. Фомін. Він зауважив, що всі пункти договору, який має соціальну спрямованість, виконані. «Профспілковою організацією разом з ректоратом виконана велика робота з таких напрямків, як охорона праці та безпека життєдіяльності, надання матеріальної допомоги працівникам вузу та їх оздоровлення, організація спортивно- та культурно-масової роботи тощо», – зазначив у доповіді А. Й. Фомін.

На конференції був укладений колективний договір на 2009–2010 р. р.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет