О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

17 листопада – Міжнародний день студента


#21-22 от 14.11.2008

Дорогі студенти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»!

Щиро вітаю вас із святом – Міжнародним днем студента! У нашому славетному університеті ми вшановуємо студента щоденно, адже він – головна постать всієї системи вищої освіти. Для вас, студенти, натхненно працюють тисячі професорів і викладачів, вдосконалюються навчальні технології, заохочуються успіхи кращих – створюється атмосфера, у якій може якнайповніше розквітнути і самореалізуватись кожна особистість.

Саме тут, у НТУ «ХПІ», який ви обрали, який ви, я впевнений – полюбили, проходять найцікавіші, незабутні роки, коли міцніють ваші молоді сили, а попереду відкриваються гідні перспективи.

Ми прагнемо всіляко сприяти розвитку кожного з вас, щиро радіємо вашим успіхам і сподіваємося, що роки навчання в НТУ «ХПІ» стануть яскравою, незабутньою сторінкою вашого життя. Тут ви здобудете професію, з якою більшість із вас пов’яже свої долі. А ще студентські роки – це незабутня, романтична пора, пора кохання і дружби, яку часто проносять через усе життя.

Залишайтеся на довгі роки студентами – збережіть молодечий запал, бадьорість, любов до нашого Політеху, до незабутніх студентських років!

Леонід Товажнянський, ректор НТУ «ХПІ»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет