17 листопада – Міжнародний день студента

#21-22 от 14.11.2008

Дорогі студенти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»!

Щиро вітаю вас із святом – Міжнародним днем студента! У нашому славетному університеті ми вшановуємо студента щоденно, адже він – головна постать всієї системи вищої освіти. Для вас, студенти, натхненно працюють тисячі професорів і викладачів, вдосконалюються навчальні технології, заохочуються успіхи кращих – створюється атмосфера, у якій може якнайповніше розквітнути і самореалізуватись кожна особистість.

Саме тут, у НТУ «ХПІ», який ви обрали, який ви, я впевнений – полюбили, проходять найцікавіші, незабутні роки, коли міцніють ваші молоді сили, а попереду відкриваються гідні перспективи.

Ми прагнемо всіляко сприяти розвитку кожного з вас, щиро радіємо вашим успіхам і сподіваємося, що роки навчання в НТУ «ХПІ» стануть яскравою, незабутньою сторінкою вашого життя. Тут ви здобудете професію, з якою більшість із вас пов’яже свої долі. А ще студентські роки – це незабутня, романтична пора, пора кохання і дружби, яку часто проносять через усе життя.

Залишайтеся на довгі роки студентами – збережіть молодечий запал, бадьорість, любов до нашого Політеху, до незабутніх студентських років!

Леонід Товажнянський, ректор НТУ «ХПІ»

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет