О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Машинобудування. Металургія. Металообробка


[Л. Тижненко, начальник відділу науково-технічної інформації]
#18-19 от 15.10.2008

«Машинобудування. Металургія. Металообробка», «Гідравлічне + пневматичне обладнання. Насоси»

З 24 по 26 вересня університет брав активну участь у виставках, а саме: 9 Спеціалізована виставка «Машинобудування. Металургія. Металообробка» та 8 Спеціалізована виставка «Гідравлічне + пневматичне обладнання. Насоси».

Виставлялися розробки вчених кафедр інтегрованих технологій у машинобудуванні ім. М.Ф. Семка; металознавства; гідравлічних машин; приладів і методів неруйнівного контролю; ДВЗ; охорони праці та навколишнього середовища; радіоелектроніки; ливарного виробництва; інтегрованих технологій, процесів і апаратів; інженерної електрофізики; динаміки й міцності машин та інших – усього 23 експонати.

Учені кафедр інтегрованих технологій у машинобудуванні ім. М.Ф. Семка та гідромашин виступали з доповідями на семінарах та круглих столах, які проводилися під час виставок.

За активну участь у виставках і заходах під час їх проведення НТУ «ХПІ» нагороджено Дипломом оргкомітету виставок. Також дипломом нагороджена кафедра гідравлічних машин.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет