Машинобудування. Металургія. Металообробка

[Л. Тижненко, начальник відділу науково-технічної інформації]
#18-19 от 15.10.2008

«Машинобудування. Металургія. Металообробка», «Гідравлічне + пневматичне обладнання. Насоси»

З 24 по 26 вересня університет брав активну участь у виставках, а саме: 9 Спеціалізована виставка «Машинобудування. Металургія. Металообробка» та 8 Спеціалізована виставка «Гідравлічне + пневматичне обладнання. Насоси».

Виставлялися розробки вчених кафедр інтегрованих технологій у машинобудуванні ім. М.Ф. Семка; металознавства; гідравлічних машин; приладів і методів неруйнівного контролю; ДВЗ; охорони праці та навколишнього середовища; радіоелектроніки; ливарного виробництва; інтегрованих технологій, процесів і апаратів; інженерної електрофізики; динаміки й міцності машин та інших – усього 23 експонати.

Учені кафедр інтегрованих технологій у машинобудуванні ім. М.Ф. Семка та гідромашин виступали з доповідями на семінарах та круглих столах, які проводилися під час виставок.

За активну участь у виставках і заходах під час їх проведення НТУ «ХПІ» нагороджено Дипломом оргкомітету виставок. Також дипломом нагороджена кафедра гідравлічних машин.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет