О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Достойно зустрічають ювілей


#17 от 30.09.2008

З часу створення факультету бізнесу та фінансів у 2003 році в структурі факультету знаходиться кафедра права. Факультет готує висококваліфікованих фахівців з менеджменту, міжнародної економіки, фінансів та оподаткування. Ці спеціальності потребують поглиблених знань з правових дисциплін. З цим завданням успішно справляються викладачі кафедри права, яка була створена у 1998 році.

Викладачі кафедри права постійно підвищують свій науковий і викладацький рівень. На кафедрі працюють 4 кандидати наук. Цього року захистила кандидатську дисертацію старший викладач О.Є. Аврамова. За минулі роки викладачі кафедри підготували 4 монографії, 16 навчальних посібників та рекомендацій, щорічно публікують наукові статті у фахових виданнях. Щорічно кафедра права бере участь в організації студентських наукових конференцій. У 2008 році кафедра права організувала і успішно провела міжнародну наукову студентську конференцію «Україна і світ: минуле, сучасне і майбутнє».

Особливо слід відзначити виховну роботу кафедри права на факультеті та в цілому в НТУ «ХПІ». Старший викладач кафедри права В.Г. Вергун успішно виконує обов’язки заступника декана факультету бізнесу та фінансів з виховної роботи. Викладачі кафедри права сумлінно виконують обов’язки кураторів студентських груп. З виховною метою вони періодично проводять круглі столи з правових питань як на кафедрі, так і в студентських гуртожитках.

Кафедру права усі ці роки успішно очолює енергійний керівник, кандидат філософських наук, професор Л.В. Перевалова, яка користується повагою усього педагогічного та студентського колективу факультету та університету.

Бажаємо колективу кафедри доброго здоров’я, щастя, доброго настрою, сил та енергії для подальших творчих звершень!

О. Гаврись, професор, декан факультету бізнесу та фінансів

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет