О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#17 от 30.09.2008

Передовица

Дні відкритих дверей
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує відвідати наш вуз та взяти участь у Дні відкритих дверей, який відбудеться у неділю 5 жовтня 2008 року.
Вища школа Харківщини – кращі імена
Щорічний обласний конкурс вищих навчальних закладів «Вища школа Харківщини – кращі імена» був започаткований у 1999 році. За цей час його переможцями і лауреатами ставало немало вчених і викладачів НТУ «ХПІ».

Наука

Дипломи і Золоті медалі «Барвистої України»
[Підготувала П. Ніколенко]
Цього року вже увосьме наш університет брав участь у загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна», яка була започаткована в 2001 році на честь 10-річчя незалежності України. НТУ «ХПІ» визнано переможцем Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар 2008 року»
Технологія мікродугового оксидування деталей
[В. Шпаковський, к. т. н., доцент]
Кафедра ДВЗ розробила новий оригінальний спосіб обробки поверхні поршнів двигунів внутрішнього згоряння з утворенням поверхневого корундового шару раціональної товщини

Студенческая жизнь

Серед кращих – політехніки
10 вересня у Будинку Рад відбувся урочистий прийом голови Харківської облдержадміністрації А.Б. Авакова студентів-стипендіатів та обдарованих дітей, які вступили до вузів у цьому році.
Стали студентами АП факультета статья с фото
[Подготовила П. Николенко]
Пока идет ознакомление с предметами – мы узнали, что такое высшая математика!!! Вся группа была в немом восторге!
Приобщились к памяти народной статья с фото
6 июля, во время летних каникул, по случаю юбилея Курской битвы большая группа харьковчан побывала на экскурсии в Прохоровке. Больше половины участников экскурсии составили представители молодёжи, в основном студенты харьковских вузов.
страницы: 1, 2, 3, 4

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет