Вітаємо колег!

#17 от 30.09.2008

10 років тому в стінах вашого давнього і славетного університету була створена перша у технічних вищих навчальних закладах міста спеціальна кафедра права. Ректорат Харківського політехнічного добре розумів, що самостійній і незалежній Україні необхідні не тільки висококваліфіковані фахівці, якими завжди славився ваш університет, а й соціально орієнтовані і правосвідомі громадяни, що будуть жити і працювати в новій демократичній державі.

Нам, як нікому, зрозуміло, який складний шлях довелося пройти нашим колегам – викладачам кафедри права. Підготовка програм, планів, лекційних матеріалів, методичних розробок з багатьох спеціальних курсів, які в юридичних закладах викладаються багатьма кафедрами, лягла на плечі невеликого колективу, котрий успішно з цим впорався. Ми знаємо, що крім значної викладацької роботи, співробітники кафедри активно займаються науковою діяльністю: захищають дисертації, виступають із доповідями на конференціях, публікують наукові статті з актуальних юридичних проблем. Ми постійно зустрічаємося з ними на студентських олімпіадах, учнівських турнірах, захистах наукових робіт у МАН.

Сьогодні з нагоди 10-річчя кафедри вітаємо своїх шановних колег з ювілеєм, а також з професійним святом – Днем юриста. Бажаємо нових досягнень у правовій науці і викладацькій діяльності, творчої наснаги, міцного здоров’я і особистого щастя!

Колеги з Національної юридичної академії ім. Я.Мудрого професор Л.М. Герасіна, доцент М.Г. Окладна, доцент М.Ш. Киян, доцент Г.Ю. Васильєв, доцент О.А. Стасєвська

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет