О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Конкурс «Студентська сім’я»


#15-16 от 15.09.2008

В НТУ «ХПІ» безліч прекрасних традицій. Цієї осені народжується ще одна – проведення нового заходу на підтримку молодих сімей. Це буде конкурс «Студентська сім’я НТУ «ХПІ».

Положення про проведення конкурсу «Студентська сім’я» Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»

1. Загальні положення:

  • Конкурс «Студентська сім’я НТУ «ХПІ» є театралізованим культурно-масовим заходом, який базується на вікторинах, тестах, опитуваннях та ігрових конкурсах з різних аспектів сімейних відносин: психології та педагогіки, питань фінансування та ведення домашнього господарства, сімейної медицини та кулінарії, художньої творчості та літератури, народних традицій родинних свят, сімейних традицій кожної окремої сім’ї, природи та навколишнього середовища сімейного відпочинку т. ін.
  • Конкурс проводиться з жовтня 2008 року по березень 2009 року.

2. Умови участі у конкурсі:

  • Учасниками конкурсу можуть бути студентські подружжя, обоє молодят мають навчатися в НТУ «ХПІ».
  • Студентська сім’я має надати наступні документи:
  1. Заяву на участь у конкурсі.
  2. Ксерокопію свідоцтва про одруження.
  3. Сімейну фотокартку.

3.  Порядок проведення конкурсу:

Перший етап – жовтень. Профком студентів проводить збір заявок та необхідних документів. Подружжя отримує програму участі у відбірковому турі.

Другий етап – листопад-грудень. Підготовка та проведення відбіркових турів. Визначення учасників півфіналів. Подружжя отримує програму участі в півфіналі.

Третій етап – лютий. Підготовка та проведення півфіналів згідно з програмами, виданими студентським сім’ям. Визначення учасників фіналу. Отримання подружжями програми участі у фіналі.

Четвертий етап – березень. Підготовка та проведення фіналу «Студентська сім’я».

Для допомоги у виступі студентська сім’я має залучити команду підтримки у кількості до 20 осіб (студенти та викладачі факультету, родичі, друзі).

Переможці та учасники конкурсу нагороджуються грошовими преміями та цінними подарунками. Детальнішу інформацію про конкурс шукайте на профспілкових стендах біля деканатів з 1-го жовтня.

Палац студентів НТУ «ХПІ».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет