Конкурс «Студентська сім’я»

#15-16 от 15.09.2008

В НТУ «ХПІ» безліч прекрасних традицій. Цієї осені народжується ще одна – проведення нового заходу на підтримку молодих сімей. Це буде конкурс «Студентська сім’я НТУ «ХПІ».

Положення про проведення конкурсу «Студентська сім’я» Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»

1. Загальні положення:

2. Умови участі у конкурсі:

  1. Заяву на участь у конкурсі.
  2. Ксерокопію свідоцтва про одруження.
  3. Сімейну фотокартку.

3.  Порядок проведення конкурсу:

Перший етап – жовтень. Профком студентів проводить збір заявок та необхідних документів. Подружжя отримує програму участі у відбірковому турі.

Другий етап – листопад-грудень. Підготовка та проведення відбіркових турів. Визначення учасників півфіналів. Подружжя отримує програму участі в півфіналі.

Третій етап – лютий. Підготовка та проведення півфіналів згідно з програмами, виданими студентським сім’ям. Визначення учасників фіналу. Отримання подружжями програми участі у фіналі.

Четвертий етап – березень. Підготовка та проведення фіналу «Студентська сім’я».

Для допомоги у виступі студентська сім’я має залучити команду підтримки у кількості до 20 осіб (студенти та викладачі факультету, родичі, друзі).

Переможці та учасники конкурсу нагороджуються грошовими преміями та цінними подарунками. Детальнішу інформацію про конкурс шукайте на профспілкових стендах біля деканатів з 1-го жовтня.

Палац студентів НТУ «ХПІ».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет