О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Філософія управління


#15-16 от 15.09.2008

Нова книга

Нещодавно у Києві в Академії педагогічних наук пройшла успішна презентація другого видання цього підручника на Міжнародному форумі з інноваційних технологій навчання в сучасну епоху.

Автори – В.Г. Кремень, С.М. Пазиніч, О.С. Пономарьов. Грамотою за естетичне оформлення книги, а також за організацію і активну діяльність з видання науково-методичної літератури для вищих навчальних закладів на презентації було відзначено Л.Д. Черкашина, директора друкарні НТУ «ХПИ».

У підручнику з системних позицій розглянуто сучасний етап історії людської цивілізації, кардинальні зміни суспільного виробництва і зумовлені ними зміни цілей, сутності і методів управління. Обґрунтовано потребу філософського аналізу сучасних проблем, наведено уявлення про філософію управління, предмет її досліджень і категоріальний апарат. Розкрито феномен управління як передумову існування і розвитку суспільства. Істотне місце приділено проблемам логіки управління і методології управлінської діяльності. У другому виданні враховано побажання читачів, уточнено і доповнено окремі положення, а також розміщено два нових розділи.

Видання адресоване студентам і аспірантам, викладачам філософських та управлінських дисциплін, всім, хто цікавиться проблемами соціального управління та його філософії.

С. Завєтний, доктор філософських наук, професор, Національний технічний університет сільського господарства ім. П.Василенка

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет