Філософія управління

#15-16 от 15.09.2008

Нова книга

Нещодавно у Києві в Академії педагогічних наук пройшла успішна презентація другого видання цього підручника на Міжнародному форумі з інноваційних технологій навчання в сучасну епоху.

Автори – В.Г. Кремень, С.М. Пазиніч, О.С. Пономарьов. Грамотою за естетичне оформлення книги, а також за організацію і активну діяльність з видання науково-методичної літератури для вищих навчальних закладів на презентації було відзначено Л.Д. Черкашина, директора друкарні НТУ «ХПИ».

У підручнику з системних позицій розглянуто сучасний етап історії людської цивілізації, кардинальні зміни суспільного виробництва і зумовлені ними зміни цілей, сутності і методів управління. Обґрунтовано потребу філософського аналізу сучасних проблем, наведено уявлення про філософію управління, предмет її досліджень і категоріальний апарат. Розкрито феномен управління як передумову існування і розвитку суспільства. Істотне місце приділено проблемам логіки управління і методології управлінської діяльності. У другому виданні враховано побажання читачів, уточнено і доповнено окремі положення, а також розміщено два нових розділи.

Видання адресоване студентам і аспірантам, викладачам філософських та управлінських дисциплін, всім, хто цікавиться проблемами соціального управління та його філософії.

С. Завєтний, доктор філософських наук, професор, Національний технічний університет сільського господарства ім. П.Василенка

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет